AJAKS NADMAŠIO BAJERN: Kopljanici i Bavarci napunili mreže protivnika!


Bajern rasturio Bahum 7:0, zatim Ajaks demolirao Kambur sa neverovatnih 9:0

Bajern je kao dobrodošlicu timu iz Cvajte napunio mrežu „do vrha“. Nemilosrdni Bavarci su sa „pola gasa“ postigli sedam golova i tako poboljšali gol razliku koja bi mogla da bude odlučujući faktor u borbi za titulu.

Sane je prvi istupio u 17 minutu, a za njim su krenuli Kimih sa dva gola, Gnabri, Levandovski i onda za kraj Čupo-Moting. Pobedi Bajerna kumovao je i Lampropulos koji je postigao autogol.

Evidentno je da trenutni šampion Holandije poseduje više kvaliteta od ostatka lige zajedno, izuzimajuči PSV i AZ Alkmar. Svako kolo koje Ajaks igra sa nekom slabijom ekipom otprilike se očekuje da će Kopljanici napuniti mrežu protivnika. Tako je bilo i ovaj put.

Od početka utakmice na terenu je postojao samo jedan tim koji se za sve pitao. Prvo je mladi defanzivac Ajaksa Timber načeo mrežu Kambura, a onda su se za njim ređali Bergajs, Mazraui, Neres sa dva pogotka, Darami, Aler i Danilo. Kapiten tima iz Amseterdama i reprezentacije Srbije, uspeo je za 60 minuta igre da upiše gol i dve asistencije.Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši