AU, ALA JE „SAHRANIO“ RONALDA! Kao bomba odjeknula vest da se Kristijano vraća u bivši klub, ali ga tamo uopšte ne žele!


Foto: Thanassis Stavrakis / POOL / EPA;

Kao bomba je odjeknula vest da se Kristijano Ronaldo vraća u svoj bivši klub, ali je možda još snažniji bio demantij.

Naime, u Španiji se ovih dana mediji utrkuju u senzacionalnim informacijama, pa je najpre plasirana „vest“ da Real Madrid želi da se priključi engleskoj Premijer ligi, što je, naravno demantovano, osvanula je i spektakularna tvrdnja da novi trener „kraljevića“, Karlo Anćeloti, želi da u klub vrati nikog drugog do – Kristijana Ronalda.

I, iako nije tajna da već oko godinu dana Juventus pokušava da nekako zaradi od prodaje portugalskog asa, jer je pandemija uticala prilično nepovoljno na finansijsku situaciju, a primanja koje ovaj majstor fudbalske igre nisu mala i budžet kluba bi „odahnuo“ ako bi se za njega našla nova sredina, Anćeloti, zapravo, uopšte ne želi Kristijana u svojim redovima.

„Ronaldo jeste legenda Real Madrida i on ima moju ljubav i poštovanje. Ali, nikada nisam ni pomišljao da ga dovedem. Mi gledamo napred“, poručio je Anćeloti na društvenim mrežama.

Ovime „mi gledamo napred“ (a ne nazad, u istoriju), samo je potvrdio da je politika Real Madrida takva da ne želi da na bivšim asovima gradi svoju budućnost, već na novim.

Uostalom, i predsednik kluba Florentino Perez je više puta izjavljivao da nema nameru da Ronalda vraća među „kraljeviće“, potvrđujući, kao i italijanski trener sada, da o „o Kristijanu u Realu svi imaju visoko mišljenje, ali…“.

VIDEO Stanković: Imam velike odgovornosti prema ovom dresu

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši