BEKER SMATRA DA DOLAZI SMENA GENERACIJA: Čini se da imamo poslednjeg Mohikanca – Novaka ĐokovićaLegendarni nemački teniser smatra da Federer više nikome ne mora ništa da dokazuje


Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker nije optimista kada je reč o povratku Rodžera Federera na teren.

Nemac je u razgovoru za Eurosport izneo mišljenje da polako dolazi do smena generacija u tenisu, a da je jedini koji za sada odoleva Novak Đoković.

– Uvek smo pričali o toj smeni generacija i koliko dugo će velika trojka uspeti da se nosi sa mladima. Čini se da imamo poslednjeg Mohikanca među tom trojicom. To je Novak Đoković, dečko ima neverovatnu godinu – priznao je Boris Beker.

Legendarni nemački teniser smatra da Federer više nikome ne mora ništa da dokazuje.

– Rodžer je posle te nove operacije na istom kolenu, završio sezonu. Sa 40 godina, potrebno mu je više vremena za oporavak. Iznad svega, želim mu da u tome uspe, to je najvažnija stvar. Ostatak života je pred njim, bilo da igra teni ili ne, to je nevažno. Već je osvojio mnogo toga i ne mora nikom ništa da dokazuje – zaključio je Beker.

Podsetimo, Federer je učestvovao na svega pet turnira u 2021. godini, a poslednju grend slem titulu osvojio je 2018. godine na Australijan openu.

Izvor: Espreso

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši