Besplatna škola sporta – Viktor Troicki na prvom času


Da i “beli sport” bude dostupan svoj deci! Kompanija Mozzart je u saradnji sa proslavljenim sportistima proletos pokrenula veliki projekat Besplatne škole sporta, a posle fudbala, košarke, odbojke i rukometa, mališani će dobiti priliku da se oprobaju i na teniskoj mreži! Otvoreni čas na kome će biti odabrano 60 polaznika uzrasta od pet do osam godina održaće se u subotu, 21. avgusta u 11. časova, na terenima TK Crvena zvezda (Mije Kovačevića 9, Beograd), a specijalni gost biće Viktor Troicki!

Prijave za učešće na prvom, probnom času su uveliko u toku i mogu se slati na [email protected]

Školica tenisa se realizuje u saradnji sa Zvezdom, a sa mladim zaljubljenicima u ovaj sport tokom tri meseca će raditi četvorica trenera.

“Drago nam je da se Mozzart opredelio da zajedno sa nama napravi besplatnu školu tenisa za decu, gde će oni imati priliku da se okušaju sa reketom i vide koliko ih to zanima. Naravno, na početku će svi reći da žele da budu Nole, ali za to je potrebno mnogo godina rada, truda i odricanja”, kaže Slobodan Vojinović iz Zvezde.

Treninzi će se održavati dva puta nedeljno na terenima TK Crvena zvezda, a decu na kraju očekuje i turnir.

“Naša škola ima dugu tradiciju i iz nje su potekli mnogi šampioni, nadam se da će se i sad pojaviti neki. Zvezda je najtrofejniji klub, deca će ovde imati dobre uslove za rad. Treneri će proceniti ko ima talenta, želje i afiniteta, a na prvom otvorenom treningu u tome će im pomoći Viktor Troicki”, objašnjava Vojinović.

1629119437316 222304790 4305069126249016 3085315716132765921 n

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut proletos u okviru kojeg su deca dobila priliku da šest meseci treniraju fudbal, košarku, odbojku i rukomet bez plaćanja članarine.

Na treninzima su decu posetili Aleksandar Katai, Dragan Stojković Piksi, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara, a najvredniji su dobili mesto na kampu kod proslavljenih sportista – Deki 5, Teo 4, Ratko Nikolić i Play Volley.

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši