BIVŠI NBA KOŠARKAŠ VEČ 10 DANA U BOLNICI: Tražim od porodice, prijatelja i lekara da se molitvama mole za oporavak!U prvoj sezoni u Lejkersima je stigao do “Ol-star” utakmice sa prosekom od 21,7 poena i osam skokova po utakmici.


Nekadašnji NBA košarkaš Sedrik Sebaljos oglasio se iz bolnice sa intenzivne nege gde se bori za život zaražen koronavirusom.

Kako je napisao na Tviteru bivši košarkaš Finiks Sansa i Los Anđeles Lejkersa on već 10 dana bije životnu bitku i zamolio je sve koje je ikada uvredio da mu oproste, te da se mole za njegov život.

– Desetog dana na intenzivnoj nezi Kovid-19 me zvanično praši po guzici. Tražim od porodice, prijatelja i lekara da se molitvama mole za moj oporavak. Ako sam nekoga od vas u prošlosti uvredio, dozvolite da se javno izvinim. Moja borba nije gotova. Hvala – napisao je Sebaljos na Tviteru uz fotografiju na kojoj na licu nosi masku s kiseonikom.

Sebaljos je 11 godina bio član najjače lige na svetu, a sa Finiksom je 1993. godine stigao do finala protiv Čikago Bulsa i Majkla Džordana.

U prvoj sezoni u Lejkersima je stigao do “Ol-star” utakmice sa prosekom od 21,7 poena i osam skokova po utakmici.

Takođe, 1992. godine je bio pobednik takmičenja u zakucavanjima.

Izvor: Espreso

Source link

Možda vas zanima

Komentariši