Bivši trener Partizana se razveo i od pete supruge! Ostavio 27 godina mlađu i prelepu Anastasiju, a već je USLIKAN SA NOVOM DEVOJKOM


Foto: Instagram / anastasiamammamia, Profimedia / ThePhotOne / BACKGRID / RAS kombo

Lotar Mateus, legendarni nemački fudbaler i čovek koji je svojevremeno sedeo na klupi Partizana, ponovo je u centru pažnje javnosti, ali ne zbog fudbalskih, već stvari iz privatnog života.

Naime, Mateus (60) se rezveo i od pete supruge, Anastasije, nakon što su mu propali brakovi sa Silvijom, Lolitom, Marijanom Mateus i Lilijanom.

Nemački stručnjak i njegova 27 godina mlađa izabranica su rešili da stave tačku na brak još u januaru, ali je vest o razvodu tek sada dospela u javnost. Zanimljivo, njih dvoje su sve obavili u tajnosti i praktično niko nije znao da su se rastali, pogotovo što su u junu slavili njen rođendan i u septembu bili na jednoj svadbi.

Nakon svega, njih Anastasija i Lotar su ostali u prijateljskim odnosima, a tokom braka su dobili sina.

– U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u priajteljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe, rekao je Mateus za nemački „Bild“.

Mateus je nedavno na Mikonosu boravio sa misterioznom brinetom, a nemački mediji su ga upitali da prokomentariše fotografije koje su nastale tom prilikom.

– Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći. Čak ni ime, poručio je nemački trener.

Podsetimo, Lotar Mateus je Partizan trenirao od decembra 2002. do decembra 2003. godine i uveo ih je u Ligu šampiona, a oprostio se šampionskom titulom, 2003. Njegov poslednji trenerski angažman bio je u reprezentaciji Bugarske, koju je napustio pre tačnoe jedne decenije.

Video: Dileta Leota pimpuje na fudbalskom terenu


[ad_2]
Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši