CEO SVET JE PROTIV NOVAKA, HRVATI GA BRANE: Kreteni, Novak je prekrasan i ulazi u anale teniskog sporta!


Glavna vest im je naš as.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, poražen je na Olimpijskim igrama u polufinalu. Nemac Aleksandar Zverev ga je savladao nakon preokreta, a Srbin nije imao snage ni u duelu za bronzu protiv Karenja Buste. Odmah nakon njegovih poraza, strani mediji, ali i pojedine ličnosti su osetili da je to pravi trenutak da napadnu Đokovića, no ipak će kad tad morati da priznaju da je srpski teniser najbolji u istoriji.

Hrvatski poral Index.hr je prenosio zaključke britanskog Spectator-a, koji je istraživao zašto ljudi u inostranstvu ne vole Đokovića. Sam taj tekst se našao na početnoj stranici, izazvao je veliku pažnju, ali i lavinu komentara, koji su velikom većinom bili pozitivni.

FOTO: Screenshot/Index.hr

Nole, samo napred. Još 1 Grand slam i ući ćeš u sve najvažnije knjige i anale teniskog sporta. Imaćeš 21 GS i bićeš sam na vrhu, ne računajući još 3 do 4 godine vrhunskog tenisa i barem još 4 do 5 GS turnira. Svako ima svoje omiljene igrače kroz istoriju i to je ok, ali kao najveći i najtrofejniji biće samo jedan. Da se razumemo svaka čast Federer i Nadalu na dostignućima, jednom Bjornu Borgu ili Pitu Samprasu ili Rod Lejveru, ako idemo daleko u prošlost, ali realno Novak Đoković će biti najveći, ne mora nužno biti i najomiljeniji, glasio je jedan od komentara, uz ostale:

Kreteni, svi redom, Novak je prekrasan, dobar u duši čovek, sram vas bilo.

Ko ga ne voli? Kod nas Hrvata je uvek dobro došao, kao i svaka ostala ljudina, Nole je kralj i čovek iznad svega, je*eš mišljenje stranaca, njima je i atomsku bombu baciti pametmo razmišljanje.Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši