ČUVENA VODITELJKA EUROSPORTA STALA NA ĐOKOVIĆEVU STRANU: „Novak će na kraju biti najbolji na svetu“!Novak izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je spreman i dobro se stara o svom telu. Čak i da ne uzme titulu u NJujorku, osvojiće ih još. Zna koliko je važno narednih nekoliko godina


Barbara Šet-Igl, bivša teniserka, a danas voditeljka “Eurosporta”, nije ostavila ni mrvicu dileme ko je najbolji teniser svih vremena.

Nekada sedma igračica sveta smatra da se zvanje Novaka Đokovića kao najboljeg svih vremena ne dovodi u pitanje.

U analizi žreba je, ipak, istakla da pred Novakom neće biti nimalo lak zadatak, ali je to sasvim očekivano jer najbolji uvek mora da potvrđuje svoje mesto.

– Mislim da će Novak na kraju završiti kao najbolji svih vremena. Da li vam se to sviđa ili ne, to nije važno. Ako osvoji ovaj turnir imaće najviše grend slemova. Ne verujem da će Federer osvojiti još jedan. Bili bismo srećni da ga vidimo da igra, zajedno sa Rafom, ali stvari nisu nimalo lakše. Ne verujem ni da će Medvedev, Cicipas ili neko drugi osvojiti 21 titulu. Novak izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je spreman i dobro se stara o svom telu. Čak i da ne uzme titulu u NJujorku, osvojiće ih još. Zna koliko je važno narednih nekoliko godina, poručila je Šet.

5A1FBBF7 DE23 4806 88A2 CE0885148CC9

foto: Printscreen/Eurosport

Pojasnila je i ko bi mogao da ugrozi titulu Novaka u Njujorku.

– Ovim redom, Medvedev, Cicipas, Zverev pa Beretini. Rubljov je takođe igrao dobro. Očekujem uzbudljiv turnir. Na poslednjih nekoliko slemova videli smo kako se Novak nosi sa mladim igračima. Veoma dobro podnosi pritisak. Očigledno će ga osećati i tokom naredne dve nedelje, inače ne bi bio čovek. On može da osvoji sva četiri turnira u godini. Sve je u tome kako će se nositi sa pritiskom, biće interesantno, rekla je Barbara.

Izvor: Espreso

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši