Da li smo upravo dobili NAJBIZARNIJI MEČ U ISTORIJI TENISA?! Čak još nije ni završen, čuvena igračica ostavila sve bez teksta /VIDEO/


Foto: youtube

Ekaterina Gorgodze i Koko Vandevej su odigrale sigurno najbizarniji teniski meč u poslednje vreme i jedan od najbizarnijih ikada.

Isti nije ni završen na ITF turniru u šesnaestini finala Ledisvila, pošto je prekinut zbog oluje pri vođstvu od 2:0 gruzijske teniserke u trećem setu.

Aktuelan rezultat posle dva sata borbe je 6:7, 6:3, 2:0 za Gorgodze protiv nekada devete teniserke sveta.

Činilo se da se Vandevej povredila tokom 4:3 u drugom setu kada je rešila da ne pruža otpor, stajala je na osnovnoj liniji i lagano vraćala servise ili lopticu ispucavala u aut. Usledila je onda pauza zbog velike vrućine nakon koje je Koko odbila da nastavi meč.

Sudija je otpočeo pregovore sa teniserkom, došao je zatim i supervizor, da bi usledio povratak na teren i zagrevanje kako definitivno još uvek nije viđeno u „belom sportu“.

Ekaterina Gorgodze je slala loptice i gledala kako Vandevej nonšalantno vraća, nezainteresovana da se zapravo zagreva.

Kada je meč bio nastavljen, Vandevej je nastavila da igra spuštenog garda do momenta kada je jedan poen prekinut zbog jakog vetra, a potom i čitav meč jer je usledilo nevreme.

Video: Olimpijci nestrpljivo čekaju sa svojom decom da izađu na balkan

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši