ĐOKOVIĆU MAJSTORE, PRAVI SI ČOVEK: Italijan ima problema sa srednjom školom, ali Novak će to rešiti!


Nemaju razumevanja za njegovu karijeru.

Svi navijači Novaka Đokovića dobro su se uspaničili kada je mladi Lorenco Museti poveo sa 2:0 u setovima. Italijan je igrao vrlo hrabro, ali je u nastavku igre proigrao najbolji teniser sveta i pokazao klasu. Novak je potom savladao Beretinija i sada ga u polufinalu očekuje Rafael Nadal.

Museti je nakon meča dao vrlo čudnu izjavu, istakavši da duel nije predao zbog povrede, a sada ga je sačekala jedna loša vest. Naime, čelnici njegove škole dali su mu do znanja da će 21. juna morati da se vrati u Italiju kako bi završio 4. razred.Samim tim, Lorenco neće moći da igra u Haleu i Kvinsu, ali to mu ne predstavlja toliki problem koliko činjenica da na svom letu neće smeti da ima nijednog kovid pozitivnog pacijenta kako bi izbegao dvonedeljni karantin. Ako bi se našao u tom problemu, Italijan definitivno ne bi mogao da stigne na Vimbldon.

Prema pisanju italijanskog portala Ubitenis, u situaciju se umešao Novak Đoković. Srpski teniser je ponudio svoj privatni avion koji bi odleteo sa Musetijem i njegovim trenerom u Italiju, a potom i nazad na Vimbldon.Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši