FABREGAS O LEGENDARNOM ARGENTINCU: ‘Driblingom si me bacio na zemlju i tada sam znao da si poseban! Odlaziš iz Barse kao najbolji igrač svih vremena’


Emotivna poruka veziste Monaka!

Sesk Fabregas je na svom Instagram profilu objavio fotografije i tekst posvećen bivšem saigraču – Lionelu Mesiju. Fudbaler Monaka je veliki prijatelj legendarnog Argentinca i delili su svlačionicu u Barsi još od detinjstva.

-Uvek ću se sećati dana kada sam kao 13 – godišnjak ušao u svlačionicu, a trener je rekao da je došao dečak iz Argentine na probu. Sedeo si sam i nisi progovorio nijednu reč. Trebali smo da radimo jedan na jedan. Trener mi je rekao da te napadnem jako i da ti uzmem loptu. Mislio sam da će to biti lak zadatak. Kako glupo od mene. Bacio si me driblingom na zemlju i tada sam znao da si poseban. San nam je bio da zaigramo za Barselonu, ali kada sam to uspeo sa tobom i Pikeom, to je bilo još specijalnije. Za to je vredelo da se borimo!

Španac je jasno poručio ko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u istoriji fudbala.

-Odlaziš iz Barselone kao najbolji igrač svih vremena. Barsa nikada neće biti ista bez tebe. Hvala ti za sve što si dao voljenom klubu i zbog svega što si ti. Jer se iza takmičarski nastrojene životinje, krije se spektakularna, pažljiva i skromna osoba – zaključio je nekadašnji reprezentativac Španije.

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši