FEDERER BRUTALNO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Švajcarac opleo po Srbinu – ‘Novače, pričaj u svoje ime!’


Švajcarski teniser Rodžer Federer odgovorio je na izjave Novaka Đokovića, koje su poslednjih meseci aktuelne.

Naime, prvi reket sveta je izjavio da niko od ‘velike trojke’ neće odustati od rekorda, a Švajcarac je reagovao na tu izjavu.

– Vidite, očito je (Novak Đoković prim. aut.) govorio u svoje ime. Pun je adrenalina kada govori o tome i ne zna u kakvom smo stanju Rafael Nadal ili ja. Ali ne misli ništa loše, to je takođe evidentno, rekao je Federer u intervjuu za magazin ‘GQ’.

On je dodao i da je impozntno sve što velika trojka radi.

– Godina mu je bila fenomenalna i zanimljivo će biti da vidimo kako će se nastaviti karijere nas trojice. Zapanjujuće je što sva trojica imamo po 20 grend slemova. Vau! Kad sam ja napredovao i uzdizao se, rekord je bio 12, a onda je Pit Sampras došao do 14. Nadmašio sam ga 2009. izjednačio u Parizu i prevazišao u Londonu. To je za mene bio ogroman trenutak. Ali sada drugi igrači imaju drugačije perspektive. Naravno, svi hoćemo da pobeđujemo više jer to je želja kad ste na ovom nivou. Ali, četvrtfinale Vimbldona sada možda nije bilo dovoljno dobro za mene, ali znate, put je bio težak i perspektiva mi je malo drugačija, naglasio je Federer.

 Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši