Idem sada, pričao sam sa Obradovićem!


Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Razlog je najlepši mogući!

Košarkaši Partizana trenutno su na Zlatiboru gde se od utorka pripremaju za novu sezonu, a na srpsku planinsku lepoticu stigla je predivna vest.

Naime, košarkaš Rade Zagorac postao otac, a to je bio razlog da u hotelu bude veoma veselo, a novopečeni roditelj će napustiti pripreme i na par dana se vratiti u Beograd.

Detalj sa priprema KK PartizanFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Detalj sa priprema KK Partizan

– Pomešane su mi emocije. Još nisam otišao u Beograd. Idem sada, posle dogovora sa trenerom Željkom Obradovićem, i vraćam se u ponedeljak uveče. Pravu sliku moći ću tek tada da iznesem – rekao je Zagorac za klupsku televiziju.

Zagorac je u trenutku porođaja svoje supruge bio sa Partizanom na Zlatiboru, ali svestan je kako funkcioniše profesionalan život košarkaša.

– U savršenom sam miru sa time da je naš posao veoma lep. Plaćeni smo da radimo ono što najviše volimo, da se igramo. Imamo priliku da zarađujemo novac koji nije nimalo lako zaraditi. Uz to putujemo i radimo stvari koje nam prijaju. Postoji i dosta toga čega se odričemo, a tu je i privatan život. Na to moramo da pristanemo, nema tu nikakvog žaljenja – istakao je Zagorac.

VIDEO Izazovna Analisija zanosnih oblina

Source link

Možda vas zanima

Komentariši