ILIEV PREZADOVOLJAN PARTIZANOVIM STARTOM SEZONE: Imamo fantastične igrače!


Dobar posao Partizana na startu nove sezone!

Fudbaleri Partizana su juče gostovali ekipi Sočija u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Meč je završen rezultatom 1:1, što zasigurno više odgovara Partizanu koji će biti domaćin revanš utakmice.

FK Partizan

Utiske nakon meča je podelio sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev.

‘Utisci su odlični! Znali smo da igramo protiv jedne fantastične ekipe koja je bila prošle godine jedna od najboljih ekipa ruskog prvenstva, koja je u 6-7 najboljih u Evropi. Bili su na par bodova od plasmana u Ligu šampiona. Videli smo koliko kvalitetnih pojedinaca imaju, koliko su opasni, ali smo videli i da smo mi isto tako dobri, kvalitetni. Svi kažu sada da smo oštećeni, da nije bio penal, ali pitanje je kuda bi to odvelo. Ja sam čak i zadovoljan i srećan jer, ako je trebalo da primimo gol, primili smo ga na nedozvoljen način, a onda smo imali strašnu reakciju. Ekipa je svesna svog kvaliteta i potencijala i odreagovala je brutalno dobro. Akcija kod tog gola je bila spektakularna. Verujem u prolaz i u fenomenalnu celu sezonu. Sve kockice su se složile, imamo fantastične igrače, svi su na ozbiljnom nivou. Moramo da podvučemo da ono što nam je prošle godine falilo, ove godine je na maksimumu, a to je naš napadač koji ako, Bog da, nastavi ovim ritmom, možemo da pričamo i o nekim velikim rekordima srpskog fudbala, ali o tom potom.’ – izjavio je Ivica.

Zatim je odgovorio na pitanje koliko je teško igrati po velikoj vlažnosti vazduha.

‘Već po sletanju sam bio nervozan i neraspoložen jer sam znao da će to uticati itekako na samu igru. U kakvim smo uslovima igrali, odigrali smo fantastičan meč i napravili odličan rezultat. Verujem da ćemo gledati potpuno drugačiju sliku u Beogradu. Naravno, ne očekujem ništa manje od njih. Verujem u prolaz uz naše navijače koji će doći u velikom broju, u igrače koji imaju strašan kvalitet. Video sam koliko je ovaj penal koji je dosuđen, a koji nije postojao, uticao na njih već na terenu, a i posle utakmice. Pored svih nedaća koje su ih zadesile, i penal protiv Dunajske Strede nije bio penal, danas ovo i još mnogo nekih čudnih odluka sudija na današnjem meču. Sve se to ponavlja i malo je zabrinjavajuće.’ – rekao je Iliev.Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši