INTERESANTNA IZJAVA ŽELJKA OBRADOVIĆA: ‘Bio sam iznenađen odlukom Kevina Pantera!’


Zanimljiva priča!

Trener Partizana Željko Obradović, otkrio je da je bio jako iznenađen odlukom Kevina Pantera da dođe u crno-bele. Dolazak Amerikanca u Beograd je bez sumnje jedan od najvećih transfera u poslednjoj deceniji u srpskoj košarci.

head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (L)
KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje
Beograd, 16.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Bio sam u Pioniru kad je stigla ta vest da je Milano rešio da ne produži ugovor sa Kevinom Panterom. Istog trenutka sam okrenuo Zorana Savića i rekao mu da proveri to. Dobio sam i formaciju od mog bivšeg igrača Điđija, koji mi je rekao da nije bilo nikakvih problema i da je Panter sjajan momak. Zoran mi je poslao telefon Pantera. Ja sam ga okrenuo i imao izvanredan razgovor sa njim. Ako mene pitate ja sam bio iznenađen njegovom reakcijom, jer je čovek igrao Evroligu.‘ – rekao je Željko i dodao:

‘Porazgovarali smo o dogovorili da se čujemo sledeći dan. Sledeći dan mi je on rekao, to je to, da bi posle toga poslao poruku da će da potpiše. Koliko su ljudi bili iznenađeni, toliko sam i ja. Ali, očigledno da kada pričaju dva čoveka odrasla koji razumeju jedan drugog, da se veoma brzo dogovore i nađu. On je shvatio šta mu ja pričam i šta može da dobije. Njegov život je u pitanju, njegova karijere, on je odlučio. Sve ostalo, budžet, novac, to su pitanja za Zorana Savića i predsednika Mijailovića, to nije pitanje za mene. Nikad u životu sa igračem nisam pričao o novcu.’

 



Source link

Možda vas zanima

Komentariši