ITALIJANI PIŠU DA JE NOVAK VEĆ ZAVRŠIO SEZONU, SRBI ODMAH DEMANTOVALI: Ovo je prava istina, najbolji se nikada ne štedi!


Bila bi to prava šteta.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlučio je da otkaže svoj nastup u Indijan Velsu. Ipak, italijanski mediji napisali su da je Srbin možda i završio sezonu, te da postoji mogućnost da će otkazati nastup na završnom mastersu koji se igra u Torinu.

Kako je Tutosport istakao, Novak bi mogao da propusti sve turnire do kraja sezone, jer ga je navodno poraz od Medvedeva emotivno i fizički istrošio. Takođe, isti list navodi da je Srbin voljan da u narednoj sezoni konačno obori rekord po broju osvojenih Grend slemova.

Ipak, ne treba zaboraviti i skrivenu nameru Italijana, da u prvi plan stave svog tenisera. Naslov ovog teksta bio je „Siner na Završnom turniru“, jer bi u slučaju Novakovog otkaza, u Torinu zaigrao domaći teniser Janik Siner.

Odmah nakon ovih navoda italijanskih medija, oglasio se i Đokovićev tim za odnose sa javnošću. Oni su saopštili da će srpski teniser igrati na turnirima do kraja sezone. To znači da će sve ostati po planu i da ćemo Novaka sigurno gledati na Završnom mastersu u Torinu.

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši