„Kažu da mi se izgubio osmeh“ Snežana Borjan, posle niza uvreda, objavila POTRESNU SLIKU IZ BOLNICE! /FOTO/


Foto: snezanafi / Instagram

Sa korona virusom se bori skoro čitav svet, a on je nažalost “pokosio” i Snežanu Borjan, suprugu kapitena Crvene zvezde Milana Borjana koja je zbog upale pluća morala biti hospitalizovana, a danas je objavila potresnu fotografiju iz bolničke postelje.

Uz to što se bori sa bolešću koja je zahvatila čitav svet, ona je pored toga bila prinuđena da odgovori na seriju uvredljivih komentara na svoj račun koje je počela da dobija putem društvenih mreža.

Čak je i Crvena zvezda stala u zaštitu supruge svog kapitena, a danas je Snežana objavila fotografiju iz bolnice.

Snežana Borjan, objava na InstagramuFoto: Instagram/Screenshot/snezanafi / Instagram

Snežana Borjan, objava na Instagramu

Pored toga što se na objavi vidi da je gospođa Borjan priključena na infuziju, istovremeno je i sama istakla da joj se raspoloženje popravilo, i to zbog „poklona“ u vidu jedne šolje kafe.

– Posle toliko dana jedna predivna sestra skuvala mi je kafu, kaže da mi se izgubio osmeh skroz i da želi da budem nasmejana. Ljudi, znate li vi koja je ovo količina sreće trenutno? Evo ne znam sa čim da napravim paralelu – napisala je Snežana.

Podsetimo, iako je u bolničkoj postelji, ona je trpela napade pojedinaca, koji su i posle objave da je u bolnici nastavili da provociraju i da šalju uvredljive poruke.

VIDEO Snežana Borjan u minijaturnom kupaćem


[ad_2]
Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši