KEŠELJ IMA PLAN KAKO DA VRATI BJELICU: „On je prvenstveno moj prijatelj i drug“!


Marko Kešelj pričao je o potencijalnom povratku Bjelice u Zvezdu. 

Crvena zvezda se prilično dobro pojačava za sledeću sezonu u kojoj će pokušati da objedini trofeje sva tri takmičenja u kojima će nastupiti.

Posle povratka Kalinića, sve više se spominje da bi u klub mogao da se vrati Nemanja Bjelica. Povodom tih glasina oglasio se član predstavništva za sportska pitanja KK Crvena zvezdaMarko Kešelj.

„On je prvenstveno moj prijatelj i drug. Znam da je moj motiv povratka u klub bio trofej, jer sam se osećao prazno bez osvojenog trofeja sa Crvenom zvezdom. Dve prelepe godine koje smo nas dvojica zajedno proveli u klubu nismo krunisali nijednim trofejom, verujem da će se u njemu probuditi ista želja, da karijeru ovenča peharom sa Crvenom zvezdom i da će se jednog dana odlučiti za povratak“ – izjavio je Kešelj.

Pored Zvezde, Partizan se takodje odlično pojačao, te je bivši igrač crveno-belih nestrpljiv da dočeka derbi.

„Jeste, dosta dobrih igrača je potpisalo u ovom prelaznom roku, ali derbi je jedan i zato je to što jeste. ZvezdaPartizan. Možda bi i moja lična želja bila da finale Jadranske lige bude Zvezda Partizan. Dugo ga nije bilo, bio bi to pravi praznik košarke – rekao je Voždovčanin, koji je nosio crveno-beli dres u dva dijametralno suprotna perioda – dominaciji Partizana i dominaciji Crvene zvezde“ – završio je Kešelj.Source link

Možda vas zanima

Komentariši