KOREČA ZABRNUT ZA NASTAVAK NADALOVE KARIJERE: „Ovo su šokantne vesti jer svi želimo da Rafa igra u Njujorku“!Moglo bi se reći da smo tako nešto očekivali pošto se povukao iz Toronta i Sinsinatija. Pitali smo se da li će biti u redu za US Open, nažalost ispostavilo se da nije


Aleks Koreča, bivši broj dva svetskog tenisa, reagovao je na vest da je Rafael Nadal završio sezonu.

Koreča, koji je jedan od stručnih analitičara Eurosporta, nije iznenađen što je Rafa odustao od Ju Es Opena i ostalih turnira do kraja 2021. godine, ali je priznao da je zabrinut.

– Moglo bi se reći da smo tako nešto očekivali pošto se povukao iz Toronta i Sinsinatija. Pitali smo se da li će biti u redu za US Open, nažalost ispostavilo se da nije – rekao je za “Eurosport”.

On je zabrinut jer misli da je povreda daleko ozbiljnija nego što bi to moglo da izgleda.

– Ovo su šokantne vesti jer svi želimo da Rafa igra u Njujorku, ali ako nije sto odsto spreman za to, normalno je da uzme vreme da se oporavi. Ono što me brine pomalo je to da je odustao od Vimbldona, Olimpijskih igara i US Opena, to znači da je povreda ozbiljnija nego što smo očekivali. Pomalo zam zabrinut za njegovu budućnost – zaključio je Koreča.

Izvor: Espreso

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši