LJUBAVNI ČETVOROUGAO! Fatalna glumica, među najlepšim na svetu, otkinula za 12 godina mlađim klincem, a on se odrekao i nje i nerođenog sina!


Foto: Instagram

Mladi, supertalentovani fudbaler za kojim „otkidaju“ mnogi klubovi – koristi maltene na svakom koraku to što za njim „otkidaju“ i devojke.

Nikolo Zaniolo je jedan od najvećih talenata koje italijanski fudbal ima, ali ovih dana je taj 21-godišnjak u centru pažnje tamošnjih medija zbog dešavanja van terena.

Naime, zimus je najpre stigla potvrda da mu je nova devojka – 12 godina starija rumunska manekenka i glumica Madalina Genea, jedna od najtraktivnijih u „sedmoj umetnosti“, ali, njihova veza je okončana prilično brzo jer je Nikolo našao „novu ljubav“. I to dok čeka dete – sa skroz trećom devojkom. Potom je i tu „novu ljubav“ ostavio, a odrekao se i nerođenog sina.

Podsetimo, Zaniolo je činjenicu da se od jesenas oporavljao od povrede ligamenata kolena koristio za razne ljubavne „zgode i nezgode“.

Madalina Genea je pala na njegove zavodničke čari – ali „uzalud“. Ova zanosna glumica, inače majka četvorogodišnje devojčice, posle kratkih veza sa „velikim šmekerima“ kao što su fudbaler Marko Borijelo i glumac Džerard Batler, javno je potvrdila da se zabavlja sa biserom Rome, ali…

Nikolo Zaniolo je, prosto, ostavio („sada očajnu“, kako je to javljala „Korijere delo sport“) Geneu, i rešio da uplovi u vezu sa atraktivnom modnom blogerkom Kjarom Nasti. A letos je ostavio i nju.

Nikolo i Kjara su se najpre „skrivali od javnosti“, ali su potom počeli da objavljuju i zajedničke fotografije, što je uz ljubavne poruke poput „on je moje sve“ potvrdilo da su, zaista, par. Međutim, relativno skoro oboje su prestali međusobno da se prate na Instagramu, a ona je obrisala zajedničke fotografije.

Sasvim dovoljno da „Korijere delo sera“ poruči – izgleda da je došao kraj i ove Zaniolove ljubavne priče. Ali, jedna druga, nimalo prijatna po veliku nadu Rome, i njenog novog trenera, Žozea Murinja, upravo se odvija.

Dok se Kjara Nasti, koja je slavu u Italiji stekla kao modna blogerka (ali u poslednje vreme je „na lošem glasu“ jer objavljuje fotografije i snimke na kojima „previše toga otkriva“ pa je često i na udaru kritika da se odala „životu starleta“ umesto „da je nastavila s onim što joj je dobro išlo“) prosto sada spominje samo kao „bivša devojka Zaniola“, majka njegovog nerođenog sina, Sara Skaperota, otkrila je kako se on ponaša.

I, to ponašanje – nije za pohvalu.

Isprva su, i pored rastanka, bili u „pristojnim odnosima“, kako je to javila „Korijere delo sport“, ali sada ona tvrdi – da ju je odjednom blokirao na svim društvenim mrežama i da ne želi ni da čuje za zajedničko dete.

“Tomazo je nastao kao plod ljubavi dvoje ljudi. Bio je željen, voljen i njegov dolazak na svet se isprva iščekivao kao zajednička radost. Ali, onda se sve odjednom promenilo i put roditeljstva sam morala da krenem sama, bez ikakve podrške“, počela je Skaperota svoju isposvet i dodala:

„Prvo sam se plašila kako će moj sin odrastati bez oca, ali onda je sve preraslo u jedno… razočaranje. Jer, Nikolo je taj kome nedostaju sve te emocije, otkrića, mešavine tuge i straha, sve ono što se doživljava tokom trudnoće. Zato sam i htela da ga, mnogo puta, uključim u ovu priču, ali bez uspeha. Čak me je blokirao na društvenim mrežama, pa i na VotsApu, te sam tako udarila u jednan zid. Nisam želela nikada da se žalim ili pravim spektakl od toga, samo sam želela najbolje za Tomaza kako bi imao nešto što bi se porodicom moglo nazvati, pa i sada želim da se ti zidovi sruše i da Nikolo konačno pronađe hrabrosti da se emancipuje, otvori svoje srce kao otac i uživa u onome što roditeljstvo jeste“, rekla je ona.

Međutim, nju je Nikolo Zaniolo trudnu ostavio kada je upoznao Madalinu Geneu.

A onda je i zanosnu ostavio – jer je upoznao „nestašnu blogerku“.

Zatim je napustio i nju…

Video: Dileta Leota u plavom kupaćem

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši