Luka Jović i Real Madrid – STVARNO JE KRAJ?! Anćeloti mu saopštio da MOŽE DA IDE, a to je jedva dočekao


Foto: EFE/RODRIGO JIMENEZ / EPA;

Ako neko nema sreće u velikom klubu, onda je to Luka Jović!

Srpski napadač se ovog leta vratio u Real Madrid i svim snagama želeo da dokaže Karlu Anćelotiju da može da bude i te kako važan, ali je izgleda već posle nekoliko treninga i jednog poluvremena odlučeno da Jović može da ide.

Dugo se priča da bi mogao da se preseli u Inter na pozajmicu, ali sada se pojavila informacija da bi mogao da promeni kurs i ode u Francusku.

Detalj sa meča Srbija - ŠkotskaFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Detalj sa meča Srbija – Škotska

Naime, po pisanju španskog lista „Mundo Deportivo“ Jovića u svom timu želi njegov bivši trener i hrvatski stručnjak Niko Kovač. Igrao je fudbal života u Frankfurtu kada je upravo Niko bio na klupi, a upravo je zbog toga ostvario transfer u Real Madrid vredan 60 miliona evra.

Međutim, tu nije više poželjan, pa je postao prva želja Kovača koji je preporodio tim Monaka i prošle godine je sve do završnice francuskog šampionata držao „kneževe“ u konkurenciji za šampionsku titulu, koju planiraju da „napadnu“ u sezoni 2021/22.

Bilo je delimičnih promena u sastavu poput odlaska Jovetića, a sa Jovićem u špicu njihove šanse bi se definitivno povećale. Monako naravno želi da pozajmi Jovića, a videćemo da li je to prihvatljivo za Real Madrid pošto u sastavu od napadača imaju još samo Karima Benzemu i Marijana Dijaza, dok je dobro poznato da nemaju novca za transfere ovog leta i da su zbog toga odlučili da štede.

VIDEO Poen koji je Novaka ostavio bez odličja na OI

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši