Mijailović najavio: Važan potpis Partizana narednih dana


Nešto se kuva u Partizanu! Bomba je već odjeknula angažovanjem Željka Obradovića za trenera, potom je usledilo nekoliko zvučnih dolazaka, ali to neće biti sve.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, na svom Tviter profilu najavio je dolazak koji će pokazati da je Partizan dobro mesto za razvoj domaćih igrača.

„Sa posebnim ponosom najavljujem važan potpis za naš KK Partizan. Narednih dana ćemo objaviti igrača koji će biti dokaz da je KK Partizan dobro mesto za razvoj domaćih igrača“, napisao je Mijailović.

Crno-bele su ovog leta već pojačala sedmorica košarkaša. Svakako je najzvučniji dolazak bivšeg beka Crvene zvezde, Kevina Pantera iz Olimpije Milano, odakle je stigao i Zek Ledej, a dovedeni su i Alen Smailagić (Golden Stejt), Aleksa Avramović (Estudijantes), Rodion Kuruc (Milvoki), Dalas Mur (Gvangdžo) i Jam Madar (Hapoel).

Nema dileme da će Partizan imati odličan tim, a kolika je euforija među navijačima uoči predstojeće sezone najbolje pokazuje interesovanje za sezonskim ulaznicama. Pošto će crno-beli pored Arene deo svojih utakmica morati da igraju i u dvorani Aleksandar Nikolić, kontigent godišnjih karata je smanjen.

Prodaja počinje u ponedeljak, a Mijailović već sada žali jer neće biti mesta za sve navijače Partizana.

Source link

Možda vas zanima

Komentariši