MILICA DABOVIĆ: Jokić? ČUDAN neki tip! Moja sestra neće prestati da igra za reprezetnaciju!Uprkos Evropskom fudbalu, košarka je ovih dana jedna od glavnih tema, a kako i ne bi bila pored Evropskog šampionata za košarkašice, ali i svih dešavanja u vezi sa Nikolom Jokićem.


Kako je nosila dres reprezentacije Srbije, Milica Dabović je uvek pravi sagovornik za košarkaške teme, pa je i ovog puta bila poptuno iskrena u svojim odgovorima za Meridian sport.

Pre samo dva ili tri sata odjeknula je vest da Nikola Jokić neće nastupati za Srbiju ovog leta, što znači da neće igrati kvalifikacije za Olimpijske igre, pa ni OI ako se “Orlovi” plasiraju.

Neki su iznenađeni, neki nisu, a Milica je dala samo kratak komentar na ovu situaciju.

– Čudan neki tip… – rekla je Milica, koja je očigledno i dalje zbunjena ovom informacijom.

Ali, ono što ne izaziva zbunjenost jesu njene doskorašnje saigračice, koja u četvrtak počinju takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Kao neko ko je uvek izgarao za nacionalni tim, jasno je zašto Milica veruje u svoje doskorašnje saigračice, a da li ima neku posebnu poruku za svoju sestru, ali i sve ostale devojke, koje će se potruditi da nas ponovo obraduju?

– Naravno da navijam za reprezetnaciju Srbije, svim srcem sam uz svoju sestru, ona uopšte ne planira da ide odatle. Mi smo rođene da igramo za našu državu, naš narod i da pobeđujemo za njih. Mislim da nema potrebe da šaljem poruku, verujem da će se devojke vratiti sa medaljom oko vrata i to je sasvim dovoljno – kaže Milica.

Sportskiportal.rs

Source link

Možda vas zanima

Komentariši