„NEĆEMO SRLJATI!“ Aleksandar Katai pred revanš protiv Kairata: Ako i ne krenemo dobro


Foto: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić / FK Crvena Zvezda

Optimizam raste na Marakani.

Crvena zvezda u sredu od 20.30 sati igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata, a u prvom meču izgubila je su 2:1.

„Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu. Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo“, rekao je Zvezdin „magiko“ Aleksandar Katai za klupski sajt.

Aleksandar KataiFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Aleksandar Katai

On ističe da je „jasno da ekipa još uvek nije u pravoj formi koja se od nje očekuje“, ali dodaje da „fali samo malo da se to dostigne“:

„Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede“, zaključio je Aleksandar Katai.

VIDEO Dva neočekivana sporta uskoro i na Olimpijskim igrama?

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši