„Nemamo MNOGO VREMENA, a moramo ovo da uradimo!“ Branko Lazić 11. put počeo pripreme sa Zvezdom i poručio ovo!


Foto: KK Crvena Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde juče su krenuli pripreme za narednu sezonu, a kapiten Branko Lazić objasnio je šta to crveno-bele očekuje u narednom periodu.

Ekipa je posle dvodnevnih testiranja nastavila sa radom u hali “Aleksandar Nikolić” od srede, a timu se u narednim danima priključuju Nikola Ivanović i Ostin Holins kada ekipa kreće sa treninzima.

Pred crveno-belima je veliki posao, puno rada, naporni treninzi kako bi se spremili i na prvom mestu uigrali jer je prvi tim Crvene zvezde doživeo brojne promene u igračkom kadru ne samo između dve sezone, već u poslednjih godinu dana.

KK Crvena zvezdaFoto: KK Crvena Zvezda

KK Crvena zvezda

U sadašnjem sastavu od prošle sezone nema: Lojda, Voldena, Nnoka, Jagodića Kuridže, Hola, Rita, Radanova, O Brajanta, Ročestija, Terija, Koloma, Simanića..

Jedan od starosedelaca u novom timu koji su ovog leta pojačali Ivanović, Holins, Vajt, i povratnici Mitrović, Kalinić, Lazarević, i Volters je kapiten Branko Lazić koji će obaviti 11. pripreme sa ekipom Crvene zvezde.

Upravo igrač sa najvećim brojem utakmica u istoriji kluba zna da je pred timom i stručnim štabom veliki posao u narednom periodu do početka sezone koja kreće 24.septembra utakmicom sa Splitom:

KK Crvena zvezdaFoto: KK Crvena Zvezda

KK Crvena zvezda

– Očekuje nas naporan rad u narednom periodu. Nemamo baš previše vremena jer do početka nove sezone, imamo nešto više od mesec dana, što znači da moramo da maksimalno da iskoristimo taj period, svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Doživeli smo mnogo promena i biće nam potrebno vreme da se uigramo kao tim, i da budemo spremni za novu sezonu koja će na svom početku biti vrlo komplikovana i zbog rasporeda po kome u prvih 7 kola Evrolige igramo čak 5 utakmica na gostujućem terenu. Na nama je da radimo vredno u narednom periodu i da budemo spremni za prvu takmičarsku utakmicu – rekao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

VIDEO Provokativna Melisa Sata

Source link

Možda vas zanima

Komentariši