NEVIĐEN SKANDAL TRESE FRANCUSKU Fudbaler pogođen flašom, a onda je nastao opšti haos! Navijači uletali na teren, a treneru „pao mrak“! /FOTO/VIDEO/


Foto: Profimedia

Slika sa fudbalskog terena u Nici može se nazvati šokantnom, ali i neverovatne scene u francuskoj Ligi 1, na meču između istoimenog kluba i Marseja dugo će ostati upamćene.

Zvuči neverovatno, ali su tokom čitave utakmice navijači Nice gađali fudbalere Marseja. Naročito se to dešavalo kod prekida i kornera, kada je publika svim i svačim gađala igrače, a onda je Dimitriju Pajeu „prekipelo“.

U jednom trenutku njega su pogodili flašicom u leđa dok se on nameštao da izvede korner, a onda je on uzeo istu flašicu i gađao ka tribinama Nice. I to je početak haosa.

Navijači su potom uleteli na teren, sevale su pesnice, a dok je obezbeđenje pokušavalo da zaustavi navijače Nice, igrači su pobegli sa terena i utakmica je prekinuta. Dok se dešavao haos sa navijačima na terenu, i trener Marseja Horhe Sampaoli imao je svoj šou.

Bukvalno je hteo da prebije Žana Klera Todiboa, fudbalera Nice, pa su Argentinca morali da razdvajaju Paje, redari i stručni štab od igrača domaćina.

Inače, meč je prekinut u 75. minutu, pa se čekalo da li će uopšte biti nastavljen. Epilog smo saznali tek posle ponoći kad je Marsej odbio da se vrati na teren i verovatno će zbog toga izgubiti meč službenim rezultatom.

Takođe, pored Pajea koji je bio veoma „raspoložen“ za tuču, „istakao“ se Alvaro Gonzalez, čovek koji obožava da nervira – Nejmara. On je jednu od lopti koje su se tu našle ispucao u pravcu tribine, što je pokrenulo novu lavinu navijača na teren.

U opštoj gužvi i batinanju na terenu, dvojica fudbalera Olimpik Marseja zadobili su telesne povrede. Luan Peres ima ogrebotinu na vratu, dok se kod Matea Genduzija vidi da je neko pokušao da ga davi!

Da je neko juče ispričao da će se sve ovo desiti – niko mu ne bi verovao!

VIDEO Najatraktivnija sportistkinja se skinula i pokazala atribute

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši