NIJE VREDELA DOBRA BOBIJEVA PARTIJA: Klipersi pobedili Dalas uz neverovatnog Kavaja Lenarda i izborili majsotoricu!Odlučujuća utakmica se igra u nedelju od 21:30


Košarkaši Los Anđeles Klipersa su izborili igranje sedme utakmice jer su u Amerikan Erlajns centru pobedili Dalas sa 104:97.

Dalas je tokom prvog poluvremena bio u vođstvu i uspevao da kontroliše dešavanja na terenu, dok Klipersi nisu dozvoljavali da se domaća ekipa odvoji tako da su svo vreme držali rezultatski priključak.

Zato se u drugom delu situacija promenila prvo u trećoj gde su gosti uspeli da povedu, mada se Dalas brzo vratio. Dok je u poslednjem periodu utakmica išla u jednom smeru, gde su izabranici trenera Tajrona Lua svo vreme bili u prednosti i tako na kraju stigli do pobede koja im omogućava da na svom terenu dođu do plasmana u polufinale zapadne konferencije.

Mada to ne mora da znači, jer je u prethodnih šest utakmica uvek pobeđivao gost.

Najbolji kod Klipersa je bio Kavaj Lenard sa neverovatnih 45 poena, Redži Džekson je dodao 25, a Pol Džordž je zabeležio dabl dabl jer je uz 20 poena imao i 13 skokova. Kod Dalasa Dončić je imao 29 poena i 11 skokova, Hardavej Džunior je upisao 23, dok je Boban Marjanović dodao 12 uz devet skokova.

Odlučujuća utakmica se igra u nedelju od 21:30.

Izvor: Espreso

Source link

Možda vas zanima

Komentariši