Nosila nas je publika, dali smo poslednji atom snage!


Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je presrećan posle dramatičnog izbacivanja Sočija u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su u 90. minutu izborili 2:2 i produžetke, a onda penalima izbacili ruski klub i došli do plej-ofa za novo takmičenje pod okriljem UEFA.

„Momci su pokazali sjajan karakter, publika nas nosila celu utakmicu, pomagala, mi dali poslednji atom snage. Opasna je ekipa Sočija, u svakoj sitauciji može da ti da gol. Svaka čast ekipi, svaka čast publici“, započeo je Stanojević izjavu za TV Arena sport.

Detalj sa meča FK Partizan - SočiFoto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Detalj sa meča FK Partizan – Soči

Gotovo u dahu je dodao:

„Oni su imali dve ozbiljne situacije, postigli su dva gola. Mi smo se vraćali, napadali sve vreme… Ali, znate kako, nije lako stalno davati golove. Međutim, nošeni smo bili danas, karakter… sve je pobedilo!“, rekao je on.

Detalj sa meča FK Partizan - SočiFoto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Detalj sa meča FK Partizan – Soči

Za penale je istakao „vežbali jesmo, jer smo razmišljali o svemu i na kraju nam se posrećilo“, a onda je upitan šta se desilo s Danilom Pantićem.

On je, podsetimo, bio prijavljen kao član startne postave, pa zamenjen u poslednji čas.

„Poslednji šut zagrevanja je izveo i u tom trenutku rekao da ne može da igra. A mi nemamo bočnih igrača više, Lutovac nije mogao (preminuo mu je otac), znate da je Jović povređen. Stvarno smo veliki peh imali – jedva smo uspeli da završimo utakmicu!“, priznao je Aleksandar Stanojević.

Video: Jedino jugoslovensko fudbalsko olimpijsko zlato

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši