Novak Đoković sutra drugi pa četvrti na Centralnom terenu

Novak Đoković neće igrati svoj četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama protiv Keija Nišikorija pre pola 10 sutra ujutru (četvrtak), a najrealnije je da igra od 10 časova. Igraće kao drugi na Centralnom terenu, pa onda kao četvrti u miks dublu sa Ninom Stojanović.

Pre Đokovića i Nišikorija na terenu će biti Belinda Benčić i Elena Ribakina u polufinalu ženskog singla. Kada se taj meč završi, Đoković i Nišikori izlaze na teren.

Posle duela Đokovića i Nišikorija uslediće drugo žensko polufinale u kom će se sastati Elena Svitolina i Marketa Vondrusova, da bi posle toga naš miks dubl Đoković – Stojanović u četvrtfinalu igrao protiv nemačkog dubla Sigmund – Kravic. To je četvrti meč po rasporedu na Centralnom terenu.

Podsećanja radi, ovakav raspored i kasniji početak mečeva posledica je između ostalog i angažmana Novaka Đokovića koji je tražio da se mečevi igraju pod što manjom vrućinom.

Prvi meč dana na Centralnom terenu počinje od 08.00 po našem vremenu, a kada Benčić i Ribakina završe, sledi poslastica u vidu sudara Đokovića i Nišikorija. U ovom slučaju je i dobro što u Tokiju nije dozvoljeno navijačima da prisustvuju teniskim mečevima, jer će Đoković igrati protiv domaćeg tenisera.

Ljubitelje tenisa sutra očekuje uzbudljiv program. Novak bi mogao u polufinale u singlu, ali i sa sjajnom Stojanovićevom u polufinale miks dubla.

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši