Novak: Zverev pakleno servira, ja pakleno riterniram; Nina: Uživam, ne razmišljam o medalji


Još jedan vrhunski dan za srpski tenis iz Tokija. Dva meča – dve pobede. Zajednički imenilac – Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta je najpre pregazio Keija Nišikorija u četvrtfinalu singl turnira (6:2, 6:0), a onda je u miks dublu sa Ninom Stojanović takođe prošao u polufinale protiv nemačke kombinacije Kravic/Zigemund (6:1, 6:2).

Dobra je stvar što se Novak nije previše istrošio na terenu, upisao je dve efektne pobede i sada ga čeka duel sa Aleksandrom Zverevim – finale pre finala.

Odigrao sam protiv Nišikorija najbolji meč na turniru i ovo će mi biti veliki podstrek za sutra. Čeka me najteži meč, protiv Zvereva, ali poznajem ga dobro, znam šta me čeka, biću spreman. On pakleno servira? I ja pakleno riterniram“, uzvratio je Novak Đoković.

Posebno je zadovoljan Novak što se nije previše umorio danas.

Da li sam umoran? Ne! Nisam se previše izmorio danas, nije moglo bolje ni u singlu, ni u dublu. Završio se dan na najbolji mogući način sa Ninom na terenu. Sad da se usredsredimo na naredni meč, da ne razmišljamo predaleko, korak po korak“, podvukao je Đoković.

A, Nina Stojanović je istakla da o medalji još ne razmišlja.

Fenomenalan je osećaj posle pobede, pokušavam da ne razmišljam previše o medalji, uživam sa Novakom na terenu. Mislim da smo danas odigrali još bolje nego prethodni meč. Koncentrisaću se da naredni meč bude još bolji ili makar na istom nivou. Sjajna je energija između nas i ako zadržimo taj nivo, rezultat će sam doći“, istakla je Nina.

Naredni protivnik, u borbi za finale, biće im ruski tandem Elena Vesnina i Aslan Karacev.

Ko god da nam dođe, dobro je došao“, poručila je Nina Stojanović.

 

 

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši