“NOVAKU FALI SAMO MALO DO ZVANJA G.O.A.T.”: Prema rečima trenera jedne od najboljih teniserki sveta!Ako Novak zaista osvoji i Ju Es Open i objedini kalendarski grend slem, niko više neće reći ‘ali’. Barem ne oni koji znaju nešto o tenisu. Novak pokušava da učini nešto što nijedan muški teniser nije još od Roda Lejvera 1969. godine


Novak Đoković će svu energiju sada usmeriti na oporavak pre poslednjeg grend slema, Ju Es Opena.

Najbolji teniser sveta ima veliku šansu da osvoji sva četiri slema u jednoj kalendarskoj godini što nije uspelo nikom posle Roda Lejvera 1969.

Novak će tako morati što pre da zaboravi poraze od Aleksandera Zvereva i Pabla Karenja Buste u Tokiju i usmeri svu pažnju na Njujork.

Poznati teniski stručnjak, Daren Kejhil, inače trener Simone Halep, uveren je da se niko neće pitati da li je Novak najveći igrač svih vremena ako osvoji i US Open.

foto: Profimedia

– Ako Novak zaista osvoji i Ju Es Open i objedini kalendarski grend slem, niko više neće reći ‘ali’. Barem ne oni koji znaju nešto o tenisu. Novak pokušava da učini nešto što nijedan muški teniser nije još od Roda Lejvera 1969. godine. Bio bi to ogroman uspeh. Zbog toga Novak Đoković mora sve snage da usmeri na osvajanje Njujorka – izjavio je Kejhil.

Turnir u Njujorku na programu je od 30. avgusta do 12. septembra.

Đoković je prethodno prijavljen da igra na Mastersu u Sinsinatiju od 15. do 22. avgusta.

Izvor: Espreso

Članak “NOVAKU FALI SAMO MALO DO ZVANJA G.O.A.T.”: Prema rečima trenera jedne od najboljih teniserki sveta! se pojavljuje prvo na Sportski Portal.Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši