NOVI CENTAR STIGAO NA PARTIZANOVE PRIPREME: Uželeo se srpske hrane, Željko mu poželeo dobrodošlicu! (VIDEO)


Sutra startuje sa treninzima.

Balša Koprivica je osmo Partizanovo pojačanje pred novu sezonu. Mladi centar je danas nakon obavljenih lekarskih pregleda doputovao na Zlatibor, gde se crno-beli pripremaju za izazove koji ih očekuju. Po dolasku u salu, dočekao ga je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, koji mu je poželeo dobrodošlicu i sreću.

Balša, dobro došao. Neka je sa srećom, rekao je Željko.Potom je Koprivica u razgovoru sa novinarom televizije KK Partizan oktrio da je u poslednjih nedelju dana bio u nekoliko vremenskih zona i da se sada prilagođava Srbiji.

Bio sam u četiri-pet vremenskih zona u poslednjih nedelju dana. Čitavog leta sam posećivao različite gradove, države, radio sam sa raznim timovima i obišao sam čitavu zapadnu i severnu hemisferu. Došao sam ovde pre dva-tri dana i pokušavam da namestim taj ‘džet-leg’ i super se osećam… Ima malo umora. Ali je to sve normalno. Prilagođavam se vremenskoj zoni, hrani i svemu. Uželeo sam se domaće hrane. Svega našeg čega nema u drugim zemljama, počeo je Koprivica.

FOTO: KK Partizan

Novi centar Partizana je potom pričao i o ambicijama za sledeću sezonu. Balša je istakao da očekuje dosta pobeda, kao i individualni napredak pod Obradovićevom trenerskom palicom.

Očekujemo da pobedimo u što više utakmica kao ekipa. Kao igrač, očekujem da se poboljšam što više mogu uz Željka, da napredujem i mislim da ćemo napredovati mnogo. Imamo mlad tim, perspektivne igrače na svim pozicijama. Samo treba da igramo zajedno i da radimo na timskoj hemiji van terena, zaključio je Balša Koprivica.Source link

Možda vas zanima

Komentariši