Odjeknula transfer SENZACIJA U SRPSKOM FUDBALU! Igrao u Premijer ligi, Seriji A… za reprezentaciju, nije hteo u Partizan, a sada se sa 32 godine vratio u Superligu i to u TSC!


Foto: LUKAS SCHULZE / EPA;

U samom finišu prelaznog roka, transfer-bomba je odjeknula u Bačkoj Topoli, gde je stigao Slobodan Rajković.

Superligaš, koji je pokazao da ima velike ambicije, je došao do značajnog pojačanja za nastavak prvenstvene trke, jer je u klub stigao igrač sa veoma bogatim iskustvom na internacionalnoj sceni.

Štoper je u TSC došao kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao do kraja naredne sezone.

U ranijem periodu, Rajković se dovodio u vezu sa „večitim rivalima“, a Partizan je posebno zagrejan bio prošle zime, ali je on tada završio u Peruđi.

Rajkoviću je poslednji angažman bio u Lokomotivi iz Moskve, u koju je došao na insistiranje Marka Nikolića, a za taj tim odigrao je devet utakmica, pre nego što je u januaru došlo do rastanka.

Rajković je karijeru započeo u OFK Beogradu, iz kojeg je kao jedan od najvećih talenata srpskog fudbala 2007. godine prešao u Čelsi za obeštećenje od 5.200.000 evra. U tom trenutku, to je bila najveća vrednost plaćena za jednog igrača od 17 godina.

Potom je išao na pozajmice u PSV, Tvente i Vitese, a 2011. godine je otišao u Hamburger za dva miliona evra. Posle četiri godine provedene u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope otišao je u Darmštat, a potom u Palermo, gde je proveo šest meseci.

Nema sumnje da će dolazak iskusnog fudbalera još više dati na kvalitetu dobroj ekipi iz Bačke Topole, koja je tokom pauze i zvanično dobila novi stadion.

Pre Rajkovića, ekipa Mladena Krstajića je ovog leta pojačana velikim brojem igrača, a posle prvih sedam kola imaju 16 bodova.

Video: Pas dao gol

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši