On je danas NAJPONOSNIJI ČOVEK U SRBIJI! Otac Nikole Jokića ekskluzivno za Blic


Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Nema danas srećnijeg čoveka, kao ni najnasmejanijeg tate od Branislava Jokića, čoveka koji je stvorio najboljeg košarkaša za sezonu 2020/21 NBA lige, a on je dao kratku izjavu ekskluzivno za „Blic“.

Nikola Jokić je sinoć dotakao zvezde, upisao se u istoriju ne samo košarke, već čitavog sporta i to će sa ponosom nositi. A kao i svaki otac, Branislav je preponosan na svog sina i to ne krije.

Nema sumnje da mu je srce puno, a to se moglo osetiti čak i preko telefona.

Branislav Jokić nije krio ono da je sve to zasluga njegovog sina i da su oni samo podrška.

– Hvala na čestitkama, ali to je Nikolino, nije to naše. Mi smo samo bili tu da mu pomognemo i da budemo uz njega. Sve što je uradio njegova je zasluga, a mi smo samo bili pored njega – rekao je on i potom kratko dodao:

– Izvini, ali moram da ti kažem kao i svim tvojim kolegama da je naš porodični dogovor da ne dajemo izjave, već da samo Nikola priča – podvukao je Branislav Jokić za „Blic“, otac najboljeg košarkaša.

Nikoli Jokiću je malo nedostajalo da postane drugi igrač u istoriji NBA koji je jednoglasno proglašen za najkorisnijeg košarkaša lige.

Naime, Jokić je dobio 91 glas za prvo mesto, a prvi do njega – 5. Pokupio ih je Stef Kari, pa slede Kris Pol sa dva glasa i sa po jednim Džoel Embid, Janis Adetokumbo i Derik Rouz. I to je to!

VIDEO Poruka Jokića nakon proglašenja MVP-a

Source link

Možda vas zanima

Komentariši