On to stalno radi, baš kao i Cicipas!


Foto: Profimedia, EPA/Rungroj Yongrit / Profimedia

Veliki skandal dogodio se tokom polufinala mastersa u Sinsinatiju između Aleksandra Zvereva i Stefanosa Cicipasa, jer se Grk predugo zadržao u toaletu, a sada su francuski mediji upleli u to i – Novaka Đokovića!

Pošto ovo nije put da Cicipas to radi, Zverev se tom prilikom požalio sudiji kako je Grk otišao na pauzu kako bi telefonirao, a da sve bude šokantno potrudili su se TV kamere. Naime, baš u tom momentu „uhvatile“ su Stefanosovog oca koji je sedeo na tribinama i sve vreme kucao poruke. I tu počinje lavina komentara.

A onda je francuski „L’Ekip“ odlučio da objavi kritički tekst o potezu Stefanosa Cicipasa poručujući da o „pauzi za toalet se sve više priča“, kao i da „postaje rutina za neke tenisere“ i tako pomene najboljeg tenisera sveta.

– Novak Đoković je to redovno koristio tokom Rolan Garosa, konkretno privlačeći bes svog protivnika u finalu – i to Stefanosa Cicipasa – navodi se u tekstu i dodaje da se takva pauza uglavnom uzima nakon izgubljenog seta, s tim da se Grk vratio tek posle deset minuta, preneo je „Mondo“.

Zvuči pomalo i smešno, ali upravo je Grk besneo na Đokovića posle Rolan Garosa, jer se pitao „šta je to Srbin radio u svlačionici“, a onda je Nole imao spreman odgovor i na konferenciji za medije. Italijanski novinar ga je pitao da li je prizvao srpskog sveca Svetog Savu u svlačionici?

Novak Đoković i Stefanos CicipasFoto: EPA/Ali Haider / RAS Srbija

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

– Tačno. Moji anđeli čuvari su tamo i imam poseban ćošak. To je tajna i ne mogu da je otkrijem. Veoma mi uspeva – dodao je Đoković.

Oglasio se i Cicipas

Zverev je na kraju i dobio meč, a Cicipas je imao svoje viđenje situacije.

– Ništa blesavo nisam uradio. Nije to astrofizika. Otišao sam u svlačionicu da zamenim majicu. Mislim da ne bi bilo lepo da sam skidao šorts pred svima na tribinama. Ja sam neko ko se znoji mnogo više nego neki drugi. To je prihvatljivo, tako funkcionišem – objasnio je Cicipas.

Grk je apsolutno siguran da ništa loše ne radi, a naglasio je da će to i dalje nastaviti da radi.

– Nekako sam uspeo da odigram do kraja meča tako znojav, ali sam mu rekao da to nije lepo od njega. Pogledaću pravilnik kasnije. Igraču bi trebalo da bude dozvoljeno da ode u toalet posle svakog seta koliko mi je poznato. Trudimo se da igram tenis, znojimo se mnogo, dajemo sve od sebe, a onda neko ne ceni to dovoljno. Tužno je sve to videti -zaključio je Cicipas.

VIDEO: PROMENIO LOKACIJU! Novak Đoković UBRZAVA pripreme za US open, napustio je Crnu Goru i “glanc udara” U STAROJ BAZI!

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši