„ON VIŠE NIJE SA NAMA, u totalno je drugom statusu!“ Željko Obradović POTVRDIO da trojica košarkaša od prošle sezone ostaju u ekipi


Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Košarkaši Partizana uveliko se spremaju za ono što ih očekuje u novoj sezoni, a trener Željko Obradović, koji se ovog leta vratio na klupu „parnog valjka“ izneo je nekoliko zanimljivih komentara koji se tiču njegovog tima.

Naime, on je naglasio da Markus Pejdž više nije član njegove ekipe. Inače, Pejdž je bivši student univerziteta Severna Karolina i u redovima Partizana je od 2018. godine.

Međutim, kako kaže trener Partizana Željko Obradović, on neće biti deo crno-belih u nadolazećoj sezoni, koja je za njega velika inspiracija.

Markus PejdžFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Markus Pejdž

– ABA liga je sada motivacija za mene, ja nikada nisam bio u ovoj ligi i drago mi je što ću sada biti i videću neke meni drage prijatelje, a to je nešto o čemu pričamo svaki dan i vraćamo se u dane kada smo mi igrali košarku. U dane kada je liga bila verovatno i najkvalitetnija u Evropi. Pričam o staroj Jugoslaviji – rekao je Željko Obradović za portal „BhBasket“.

A onda se osvrnuo i na Markusa Pejdža, koji nije član ekipe Partizana na pripremama.

– Markus Pejdž nije sa nama. Ne radi se o ukusima, on je u nekom totalno drugom statusu, da tako kažem. Ja nijednog trenutka nisam sa Zoranom pričao o tome da on treba da bude deo ekipe – poručio je Obradović, preneo je „B92“.

Podsetimo, Partizan je ove sezone angažovao Kevina Pantera, Zeka Lideja, Jama Madara, Balšu Koprivicu, Alena Smailagića, Rodionsa Kuruksa, Aleksu Avramovića i Dalasa Mura.

Na ovom spisku od osam novih košarkaša crno-beli se neće zaustaviti, pošto kako je rekao Obradović tokom razgovora za „BHBasket“, iz prošle sezone računa samo na trojicu igrača.

– Od prošlogodišnjeg tima smo zadržali tri igrača. To su Rade Zagorac, Nemanja Dangubić i Uroš Trifunović. Nekog moramo da dovedemo, moramo da napravimo tim – rekao je Obradović.

VIDEO Krv nije voda: Pogledajte kako Olga Danilović igra košarku

Source link

Možda vas zanima

Komentariši