OTIŠAO JE KOKOŠKOV, A DOLAZI DRUGI SRBIN: Turski mediji javljaju da je zamena već poznata!


Fenerbahče – Srbija, postoji neka tajna veza!

Danas je ozvaničen rastanak Igora Kokoškova i Fenerbahčea.. Iako su gotovo svi očekivali da će srpski stručnjak ostati na čelu turskog giganta, poziv iz NBA lige je presudio da Igor napusti tim. On će svoju karijeru najverovatnije nastaviti u redovima Dalas Maveriksa, gde će raditi kao pomoćni trener.

Aleksandar Djordjevic Eurocup basketball match between Darusafka and Virtus in Belgrade, Serbia March 5. Beograd, Srbija 5.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Ipak, na klupi bi mogao da ga zameni drugi srpski stručnjak. Reč je o Aleksandru Đorđeviću koji je nedavno okončao saradnju sa Virtusom iz Bolonje. Pojedini turski mediji, pored Đorđevića, za Fenerbahče vezuju i ime Saše Obradovića, ali je to već manje realno.

zvezda olimpijakos 11955
Sasa Obradovic Euroleague, Evroliga Crvena Zvezda – Olimpijakos in Belgrade, Serbia, 10.12.2020. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

Fenerbahče je već formirao dobar deo rostera, ali za potencijalne promene i dalje ima vremena. Videćemo da li će se ‘veza’ između Fenera i Srbije nastaviti.Source link

Možda vas zanima

Komentariši