PARTIZANOV HEROJ POSLAO PORUKU OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Mi smo kao feniks, digli smo se iz pepela! (FOTO) (VIDEO)


Pamtiće ovaj meč do kraja života.

Fudbaleri Partizana su nakon jedanaesteraca savladali Soči i tako prošli u 4. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će odmeriti snage sa Santa Klarom. Jedan od heroja crno-belih bio je i golman Nemanja Stevanović, koji je u igru ušao u 111. minutu.

Jeste verovao sam u sebe. Ne bih rekao da sam ja heroj, svi smo heroji. Svi smo zajedno, evo ja sam pokazao da uđem 10 minuta i eto te penale na svu sreću. Sve smo golove dali, ja sam uspeo jedan da odbranim, jedna je bila stativa, tako da svi smo heroji, počeo je Stevanović i dodao:

Hvala ovoj divnoj publici, oni su naši heroji, uspeli smo stvarno, kao feniks smo, digli smo se iz pepela. Dva puta smo gubili, dva puta smo stizali, Bog nas je nagradio, stvarno radimo dobro, ginemo. Svi smo kao jedan, svi smo ratnici, zaključio je jedan od heroja crno-belih.

Nakon utakmice, svoje utiske je izneo i trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je istakao da je njegov tim sve vreme verovao da može da prođe dalje.

– Tako je verovali smo sve vreme. Čestitam momcima bili su izuztenog karaktera. Imali smo mnogo problema pre ove utakmice. Hvala navijačima vidite kakva je atmosfera, mislim da je ovo nešto fascinantno, rekao je Stanojević.Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši