PET NA PET – Milica Zarić: Igrala sam košarku, tenis, skijala, a sada je tu pilates

Našu gošću šira publika upoznala je u ostvarenjima “Košarkaši”, “Moj rođak sa sela”, “Žigosani u reketu”, “Delirijum tremens”, “Besa”, “Tajne vinove loze”…Milica Zarić je članica BDP –a i igra u predstavama “Čitač”, koja je proglašena za najbolju predstavu užičkog festivala, “Sumrak bogova”, “Trpele”, “U raljama života”, “Let iznad kukavičijeg gnezda”… Ćerka je legendarnog glumca Dragana Zarića.   

Navija za našu reprezentaciju, takođe za Novaka Đokovića, svojevremeno mnogo je vozila rolšue, a sutra će iskoristiti dan i za humanitarno tipovanje.

Danas je Milica Zarić gošća rubrike Pet na pet.

 1.Da li ste svojevremeno imali dodira sa nekim sportskim aktivnostima i kojim?

“Odrasli smo na Konjarniku i tokom celog dana igrali smo košarku, rukomet, fudbal, tenis…Pored toga upražnjavala sam plivanje, umetničko klizanje, skijanje, mnogo sam vozila rolšue i pohađala Baletsku školu ‘Lujo Davičo’. Sada, shodno godinama odlazim dva puta nedeljno na pilates. To mi dobro dođe za posao i održavanje kondicije”.

2.Ko Vam je bio uzor u tinejdžerskim danima?

”Mogu da kažem koga sada pratim i za koga navijam. Kao i većina stanovnika gledam mečeve Novaka Đokovića”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Uvek navijam za naše reprezentacije, u svim sportovima”.

4.Kulturni događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Uvek volim da pomenem nešto što trenutno radim i što je aktuelno. Neka budu predstave“Trpele”, “Let iznad kukavičijeg gnezda” odnosno serije “Besa” i “Tajne vinove loze”.

5.Životni i sportski moto?

“Iskoristi dan – Carpe diem”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu sa EURO 2020, UKRAJINA – AUSTRIJA. Do sada međusobni skor glasi 1:0:1. Meč koji odlučuje o drugoj poziciji u grupi. Da se podsetimo da je Ukrajina savladala Makedoniju, ali izgubila od Holandije. Austrijanci su startovali pobedom pa su izgubili od Holandije.

“Probajte sa GG3+”.

PIŠE: Đurđe MEČANIN

[email protected]

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši