Poznato kada igra Novak: Đoković ponovo četvrti na Centralnom terenu


Nije se mnogo oznojio Novak Đoković da bi stigao do drugog kola teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju. Bolivijac Ugo Delijen savladan je 6:2, 6:2, a sada sledi nešto teži rival od 139. na ATP listi.

Protivnik najboljem svetskom teniseru u ponedeljak biće Nemac Jan-Lenard Štruf, 48. na rang listi.

Njihov meč igra se kao četvrti na Centralnom terenu Arijake parka. U istom terminu Đoković je igrao i prvo kolo. Tada je na teren izašao oko devet časova po našem vremenu.

Pre srpsko-nemačkog duela sastaju se Viktorija Golubović i Naomi Osaka, zatim Aleksander Zverev i Daniel Elahi Galan, pa Arina Sabalenka i Dona Vekić. Kako se mečevi igraju na dva dobijena seta, trebalo bi da Novak ponovo bude na terenu oko 9.00, što je oko 16 po lokalnom, a to je naš as i tražio uoči turnira – da zbog vrućine mečevi počinju kasnije.

KVOTE ZA TENISKE MEČEVE U PONEDELJAK I UTORAK NA OI

Ako preskoči ovu prepreku, sastaće se sa pobednikom duela Džon Milman (Australija, 44. na ATP listi) – Alehandro Davidovič Fokina (Španija, 35. na ATP listi).

Od srpskih tenisera u ponedeljak će se takmičiti i Nina Stojanović, koja sa Grkinjom Mariom Sakari u 04.00 otvara program na sedmom terenu.

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši