REMI UZ 4 GOLA ČEHA I VELŠANA, PREOKRET NEMACA PROTIV RUMUNA: Lake pobede Hrvata, Slovenaca i Crnogoraca u gostima!Česi su drugi na tabeli grupe sa 8 bodova iz šest utakmica, a Vels treći sa istim brojem bodova, ali i utakmicom manje. Belgija je ubedljivo prva sa 16 bodova


Češka republika i Vels su odigrali nerešeno 2:2 u okviru 7. kola grupe E kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Gosti su poveli golom Remzija u 36. minutu, ali je Pešek izjednačio samo dva minuta kasnije. Domaći su do preokreta došli autogolom Vorda u 49. minutu, ali je remi i jedan bod „Zmajevima“ doneo Džejms pogotokom u 69. minutu.

Česi su drugi na tabeli grupe sa 8 bodova iz šest utakmica, a Vels treći sa istim brojem bodova, ali i utakmicom manje. Belgija je ubedljivo prva sa 16 bodova.

U istoj grupi, Estonija je kao domaćin pobedila Belorusiju 2:0.

Turska i Norveška odigrali su u Istanbulu nerešeno 1:1, u sedmom meču Grupe G.

Domaća reprezentacija povela je preko Kerema Akturkoglua u šestom minutu, da bi bod gostima doneo Kristijan Torstvet u 41. minutu.

Holandija je u Grupi G pobedila na gostovanju Letoniju (1:0), a Crna Gora je bila bolja od Gibraltara 3:0.

Vodeća u grupi je Holandija sa 16 bodova, Norveška je druga sa 14 bodova, Turska je treća sa 12, dok je Crna Gora na četvrtom mestu sa 11 bodova.

Hrvatska je golovima Perišića, Gvardiola i Livaje sa 3:0 slavila na Kipru u grupi H. U istoj grupi Slovenija je sa 4:0 kao gost pobedila Maltu, a Rusija sa 1:0 kao domaćin bila bolja od Slovačke autogolom Škrinjara.

Hrvatska i Rusija imaju po 16 bodova, Slovenija 10, a Slovačka 9.

Nemačka je u Grupi J sa 2:1 pobedila Rumiju koja je vodila od 9. minuta golom Hađija. Izjednačio je u 59. minutu Gnabri a tri boda u 81. doneo Miler.

Island i Jermenija su igrali nerešeno 1:1, a Severna Makedonija je sa 4:0 slavila u Lihtenštajnu.

Nemačka ima 18 bodova na vrhu, Severna Makedonija i Jermenija po 12, a Rumunija 10.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši