RONALDO OŽALOŠĆEN POSLE IZNENADNE SMRTI BLISKE OSOBE: Podelio je dirljivu objavu na društvenim mrežama! (FOTO)


Ronaldo i Semedo su vršnjaci, a karijeru su započeli zajedno u Sportingu iz Lisabona i ostali veliki prijatelji

Kristijano Ronaldo je bio vrlo ljut nakon remija Mančester junajteda sa Evertonom u ukom je igrao tek poslednjih 30-ak minuta, ali se brzo podsetio mnogo važnijih stvari u životu.

Na to je podsetio i svoje pratioce na Instagramu jer je podelio sa njima vest o smrti supruge jednog od svojih najboljih prijatelja, Žozea Semeda.

Semedo je fudbaler Vitorije Setubal, a njegova supruga Soraja iznenada je preminula prošle nedelje što je ražalostilo i Ronaldovu porodicu.

F3B0EC64 9522 4346 9E84 02A88AE657C1

foto: EPA/BERND WEISSBROD

– Dođe vreme kad sve padne u drugi plan, uključujući fudbal. Prošle nedelje, neočekivano nas je napustilo fantastično ljudsko biće, naša draga Soraja, divna majka i žena jednog od najboljih prijatelja koje mi je život podario. Ništa ne može da izbriše bol mog brata Semeda i cele njegove porodice, ali kao i uvek zajedno se suočavamo sa teškim vremenima. Počivaj u miru, moja prijateljice. Nikada te nećemo zaboraviti – našisao je Ronaldo u dirlkjivoj poruci uz sliku sa parom Semedo, svojom izabranicom Heorhinom Rodriges i najstarijim sinom.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši