SELEKTOR REPUBLIKE IRSKE: Mogli smo da imamo četiri ili šest bodova do sada – zaslužujemo više!Selektor Irske smatra da je njegovim tim nakon dobrih igara zaslužio više od dva boda


Selektor Republike Irske Stiven Keni rekao je da je njegova ekipa igrala dobrom tokom cele nedelje.

U nadoknadi vremena su prvo osvojili bod protiv Azerbejdžana, pa komičnim autogolom u 87. minutu bod i Srbiji.

To su im jedina dva boda u kvalifikacijama.

“Izgubili smo samo jednu od poslednjih šest utakmica, i to je bilo od Portugalije golom u 96. minutu. Ipak, moramo da pretvorimo remije u pobede, u previše utakmica smo igrali nerešeno. Neophodno je da postignemo više golova i radimo na tome. Gledamo da stalno napredujemo”, rekao je Keni.

Bod protiv Azerbejdžana, pa bod protiv Srbije.

“Igrali smo dobro tokom cele nedelje. Gavin Bazunu je bio izvanredan i uspeli smo da odbranom stignemo do boda. Nismo osvojili niša u Portugaliji, propustili smo mnogo šansi protiv Azerbejdžana. Zaslužili smo mnogo tokom nedelje, dobili smo dva boda, ali mogli smo da imamo četiri ili šest”.

Publika je bila 12. igrač.

“Morali smo duboko da kopamo, igrači su bili umorni, morali su da se bore protiv odličnog tima, ali mi smo nastavili da verujemo. Uspeli smo malo da dođemo do daha, a potom je Šejn Dafi mogao da nam donese i pobedu. Publika je bila neverovatna, zaista je bila potpuno uz tim”, zaključio je Keni.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši