SKANDAL U NEMAČKOJ! Čuveni fudbaler, kojem se verenica posle svađe ubila, sada je dobio kaznu od 1.800.000 evra zbog toga što je TUKAO BIVŠU DEVOJKU!


Foto: EPA/Srđan Suki / EPA;

Nemački fudbaler Džerom Boateng proglašen je krivim zbog toga što je svoju bivšu devojku udario pred ćerkama, ali je uspeo da izbegne zatvorsku kaznu!

Međutim, on će sada morati da plati astronomsku kaznu u iznosu od 1.800.000 evra!

Ovo nije prvi put da se priča o se priča o Boatengovom problematičnom ljubavnom životu, a ovoga puta ga je bivša devojka Šerin Senler sa kojom je tri godine bio u ljubavi, a sa kojom je imao blizance optužila da ju je udario dok su bili na odmoru sa ćerkama, a zbog toga je mogao čak i do pet godina u zatvor.

Naime, ona je na sudu svedočila i rekla da ne samo da ju je Boateng udario, već ju je vukao za kosu, grizao, a da je tokom sukoba bilo i uvreda sa njegove strane. Navela je i da je izgubila dah od siline njegovog udarca, preneo je „Mondo“.

Da zlo bude veće, ova presuda dolazi samo sedam meseci nakon što je 25-godišnja Kasija Lenhart izvršila samoubistvo nedelju dana nakon što je sa Boatengom posle žestoke svađe okončala dvogodišnju vezu!

Boateng je od ovog leta novi fudbaler Liona, a put Minhena je morao zbog ove neverovatne presude.

VIDEO Pablo Sarabija ne želi da kaže „Kosovo“

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši