„SKINITE SE S NOVAKA!“ Stao je uz Srbina kada su svi protiv, ovakve reči najvećeg Đokovićevog kritičara NIKO NIJE OČEKIVAO!


Foto: CHRISTIAN BRUNA / EPA;

Poslednjih dana u svetu tenisa glavna tema je vakcinacija igrača, a sve povodom predstojećeg Australijan opena u Melburnu. Ako bude održan u Melburnu, a ne u nekom drugom gradu…

Razlog je najava da svi oni koji nisu imunizovani protiv korona virusa neće moći da dođu u Vitoriju, državu u kojoj se igra prvi grend slem sezone.

Glavna tema je Novak Đoković, za koga se pretpostavlja da nije vakcinisan iako su iz Amerike ovih dana stizale drugačije informacije.

Đoković bi u Melburnu trebalo da juri rekordni 21. grend slem, odnosno da napadne jubilarnu, 10. titulu na ovom turniru.

Prvi teniser sveta se našao na meti kritika dela javnosti, a jedna od najupečatljivijih je ona premijera Viktorije Danijela Endrjuza, koji je poručio “da nikakve titule neće pomoći Novaku ukoliko se ne vakciniše”.

– Te titule te neće zaštiti. Jedina titula koja će te zaštiti je da možeš da kažeš da si primio prvu dozu i da si primio drugu dozu – naveo je Endrjuz.

Ono što je zanimljivo, u Novakovu odbranu stao je Ben Rotenberg. U pitanju je poznati sportski novinar koji se “proslavio” kao jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića.

Neočekivano, sada je poručio da u obzir treba uzeti činjenicu da 50 posto tenisera nije vakcinisano, i da kada se govori o ovoj temi, “treba skinuti fokus s Novaka”.

VIDEO: Novakov poen za pobedu i radovanje Jelene Đoković


[ad_2]
Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši