Sleteo Zvezdin kapitalac – Holins: Pričao sam sa Beronom i Riversom, želeo sam da budem deo ove priče

Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda američki bek Ostin Holins, stigao je u Beograd u subotu u večernjim časovima. U prvom intervjuu kao košarkaš crveno-belih istakao je da je pričao sa doskorašnjim saigračima i bivšim košarkašima Zvezde Bilijem Beronom i Kej Si Riversom, kao i da je dobro upoznat sa istorijom kluba, što ga je ubedilo da postane član srpskog šampiona.

Bivši bek Rasta Fehte i Zenita potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Dejana Radonjića pre sedam dana. Postao je tako sedmo pojačanje Zvezde ovog leta. Pre njega su stigli Nikola Ivanović i Eron Vajt, a u klub su se vratili Luka Mitrović, Nikola Kalinić, Stefan Lazarević i Nejt Volters.

Holins važi za odličnog ofanzivca, ali ga odlukuju i čvrsta igra u odbrani i velika borbenost.

Pre nego što je doneo odluku da potpiše za srpskog šampiona razgovarao je sa sunarodnicima Beronom i Riversom. Istakao je da je želeo da bude deo Zvezdine priče.

Pričao sam sa Bilijem i Riversom, koji je takođe igrao ovde. Pričao sam sa agentom, porodicom i ovo je bila najbolja destinacija za mene. Srbija i Crvena zvezda imaju bogatu košarkašku istoriju i hoću da budem deo toga„.

Iako nije imao prilike da igra pred Zvezdinim navijačima, dobro je upoznat sa atmosferom koju stvaraju.

Čuo sam priče i video snimke. Znam koliko im tim i košarka znače. Uzbuđen sam što ću biti deo toga„.

Imao je i poruku za njih.

Ne mogu da obećam pobede, ali mogu da obećam da ćemo igrati najbolje što možemo i borićemo se. Nema očekivanja od navijača, video sam kakvi su i mislim da ne moram dodatno da ih podstičem. Biće zabavno„, rekao je vidno raspoloženi Holins.

Source link

Možda vas zanima

Komentariši