STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Zvezda spremna za revanš!


Trener crveno-belih pohvalio igru svojih igrača. 

Crvena zvezda ostvarila je veoma bitnu pobedu nad TSC Bačka Topola(3:1) i uključila se u borbu za odbranu titule. Dejan Stanković istakao je koliko je teško igrati u ovakvom ritmu, ali da je ponosan na svoje momke.

„Sve čestitke momcima na pobedi. Igramo u ritmu nedelja-četvrtak, nedelja-utorak, subota-sreda, dosta energije i trošenja igrača, kako emotivno, tako i fizički. Raduje nas ova posećenost tribina, sedam utakmica na kojih je došlo 120 hiljada navijača da nas gleda, a mi se osećamo jakim i snažnim. Kada igramo na našem stadionu možemo da vodimo i gubimo, ali uz ovakvu podršku, snagu koja nam dolazi i pozitivu, treba nam pozitiva. Idemo iz utakmice u utakmicu bez problema prema napred. Utakmicu smo držali pod kontrolom od početka, odmah u prvom minutu smo imali situaciju jedan na jedan, da smo to realizovali, na vreme otvorili utakmicu i na kraju je rešili. Iako smo primili gol, nastavili smo, stvorili dosta šansi, nekad ne može ni sve da se pogodi. Dobar roster, nekoliko igrača smo odmorili, a neko je morao da „izgura“ celu utakmicu. Moramo da prođemo ovu „letnju ligu“, jul i avgust, da doteramo i ispunimo sve ciljeve do kraja. Posle toga dolazi reprezentativna pauza, ide malo odmora za momke. Trinaest, četrnaest utakmica u 40 dana, pogotovo leti je jedna velika stvar“-rekao je Stanković.

A zatim je i dodao da su u dobroj formi pred revanš sa Klužom.

„Ne razmišljamo još o četvrtku, idemo prvo da se odmorimo. Znamo kako da spremimo utakmicu, ništa još nije gotovo i nećemo da se opustimo, to ne bi bilo na našem nivou. Bićemo konkretni, prvo ćemo da se odmorimo, pa polako put Rumuniji„, zaključio je menadžer crveno-belih.Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši