Stefan Jović: Crvena zvezda mi nije poslala zvaničnu ponudu, samo smo pričali

„Kontaktirali su me u vezi toga da li mogu da se priključim timu ili ne, ali nije bilo ništa zvanično“, kaže plejmejker u razgovoru za Eurohups

Stefan Jović se ovog leta povezuje sa Crvenom zvezdom i Panatinaikosom, a u razgovoru za Eurohups Nišlija je malo objasnio situaciju. Kako kaže, razgovora sa Crvenom zvezdom je bilo, ali nije bilo zvanične ponude.

Crvena zvezda mi nije poslala nikakvu zvaničnu ponudu. Ni meni, niti mojim agentima. Kontaktiran sam sa njihove strane u pogledu toga da li mogu da pomognem ekipi ili ne, ali ništa zvanično nije izašlo iz toga. Samo smo pričali„, rekao je Jović Eurohupsu.

Trenutno je fokusiran na reprezentaciju.

I dalje sam slobodan igrač. Postoje druge ponude, ali ništa nije definitivno dogovoreno. Trenutno sam fokusiran na reprezentaciju i našu nameru da se kvalifikujemo na Olimpijske igre„, rekao je Jović.

Jović je protekle sezone nastupao za Himki, a poslednjih dana se mnogo pisalo o njegovom povratku u Crvenu zvezdu.

Situacija sa glasinama i naslovima je luda i pravi samo bespotrebnu tenziju„, rekao je Jović.

Srpski reprezentativac je nastupao za Crvenu zvezdu od 2014. do 2017. godine i bio je važan deo ekipe koja je dominirala ABA ligom i igrala odlično u Evroligi pod vođstvom Dejana Radonjića.

Trenutno se Jović nalazi sa reprezentacijom i sprema se za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Podsećanja radi, Stefan Jović nije jedini igrač na plejmejkerskim pozicijama koji se povezuje sa Crvenom zvezdom. Mogli ste na stranicama Mozzart Sporta da čitate o interesovanju Zvezde za reprezentativca Srbije, Aleksu Avramovića koji je prethodne dve sezone igrao za Estudijantes.

Source link

Možda vas zanima

Komentariši