TRENER ŠERIFA ISTAKAO DA NJEGOV TIM IDE NA POBEDU: Nismo vežbali penale, to je nezahvalno!


Očekuje dobru utakmicu.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 19 časova odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa moldavskim Šerifom. Prvi susret u Beogradu, završio se bez pobednika, pa će se putnik za plej-of biti poznat nakon duela u Tiraspolju. Pred utakmicu koja sledi, trener Šerifa je dao do znanja da njegov tim ide na pobedu.

U odličnom smo raspoloženju. Rekao bih čak – borbenom! Sačekajmo do utakmice. Lično, očekujem dobru utakmicu od mojih igrača. Teško je u ovom trenutku reći kako će se stvari odvijati kada krene utakmica. Ali, jedna stvar je sigurna – naš cilje jda pobedimo u svakoj utakmici, počeo je Vernidub.

Potom su ga novinari pitali da li su vežbali penale na treningu, na šta je Vernidub imao negativan odgovor. Istakao je da će se o jedanaestercima razmišljati ako se dođe do njih i da je nezahvalno vežbati ih.

Biću iskren – nismo vežbali penale. Sve što treba je da izađemo na teren i igramo našu igru. O penalima ćemo razmišljati ako dođe do njih. Trenirati penale je nezahvalna stvar, jer jedno je šutirati ih na treningum, a nešto sasvim drugo na utakmici. Sve što treba je pravi pristup – izbor igrača koji su mentalno najspremniji za penale, zaključio je trener Šerifa.Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši