TUMBAKOVIĆ PREDVIĐA STANOJEVIĆU BLISTAVU BUDUĆNOST U PARTIZANU: „On je već sad ozbiljan trener“!Interesantno je da je ekipa pod njegovim vođstvom samo na jednom takmičarskom meču primila više od jednog gola i to u kvalifikacijama za Ligu Evrope prošle jeseni kada je Šarlroa postigao drugi gol tek u produžecima


Doskorašnji selektor Srbije Ljubiša Tumbaković je i dalje neprikosnoven kada je u pitanju učinak na vrućoj klupi Partizana.

Iskusni stručnjak je tada kao mlad i talentovan proveo na klupi crno-belih skoro deceniju, a u razgovoru za “Arenu Sport” otkrio je da bi upravo sadašnji strateg “valjka” Aleksandar Stanojević mogao u doglednoj budućnosti da ugrozi njegove rekorde u Humskoj.

– Iskreno se nadam da hoće. Ukoliko klub bude onakav kakav je bio dok sam ja bio trener, nadam se da će me i prestići. Bio sam trener devet i po godina, što je danas nezamislivo. Svi ostaju kratko i svakog brzo potrošimo. Molim Boga da ne potrošimo i Saleta Stanojevića. On je već sad ozbiljan trener, nije više u ekspanziji – jasan je Tumbaković.

Stanojević je svoj drugi mandat na klupi Partizana započeo u septembru prošle godine. Interesantno je da je ekipa pod njegovim vođstvom samo na jednom takmičarskom meču primila više od jednog gola i to u kvalifikacijama za Ligu Evrope prošle jeseni kada je Šarlroa postigao drugi gol tek u produžecima.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši